Inquiry
Form loading...
0102

Ne Premtojmë

Që pavarësisht nga sfidat me të cilat përballeni, do të merrni vëmendjen dhe zgjidhjen tonë maksimale. Ne respektojmë çdo klient sepse kënaqësia juaj është qëllimi ynë përfundimtar.

shikoni më shumë
di më shumë për kompaninëvideo-btn-luaj

PRODUKTI YNË KRYESOR

Ne jemi një kompani lider e grupit të angazhuar për të ofruar një zgjidhje të vetme për pastrimin e banjove dhe dekorimin e shtëpisë.

Cilësi e jashtëzakonshme, pasion inovativ, dëshmi të klientëve

Cilësia e produktit tonë nuk është vetëm premtimi ynë; është besimi ynë. Çdo produkt i nënshtrohet testimit rigoroz dhe kontrollit të cilësisë për të siguruar që ato janë zgjedhjet më të sigurta dhe më efektive për ju.

 • Sigurimi i cilësisë
 • Dorëzimi i shpejtë
 • Avantazhi i çmimit
 • Përshtatje
 • Mbështetje pas shitjes
 • Përgjigje të shpejtë
 • Kërkim dhe zhvillim i shpejtë
 • Sasi e vogël porosie

Inovacioni është në ADN-në tonë. Ne kërkojmë vazhdimisht metoda dhe zgjidhje të reja për të përmbushur nevojat gjithnjë në ndryshim. Dizajni dhe zhvillimi i çdo produkti përfshin kërkime të gjera dhe testime praktike për t'iu përgjigjur vërtet kërkesave tuaja.

 • Ekipe të forta R&D
 • Dizajni në qendër të përdoruesit
 • Pajisjet e avancuara të testimit
 • Proceset e shkathët të kërkimit dhe zhvillimit
 • Linjat e automatizuara të prodhimit
 • Sistemet e menaxhimit të cilësisë
 • Certifikata ndërkombëtare të cilësisë
 • Aplikacionet e teknologjisë së re

Duke punuar ngushtë me gjigantët e shitjes me pakicë si Woolworths, Home Depot, Spar dhe Coles, ne ofrojmë produkte të jashtëzakonshme dhe jemi partnerët e tyre të besuar.

 • Kapacitet i mjaftueshëm prodhues
 • Sisteme të fuqishme të kontrollit të cilësisë
 • Inovacionet e rregullta të produkteve
 • Sisteme fleksibël të porosive
 • Shërbime paketimi të gatshme për shitje me pakicë
 • Magazinimin e vet
 • Promovimet dhe ngjarjet në dyqan
 • Analiza e të dhënave

NE SIGUROJMË TË MERRNI GJITHMONË REZULTATET MË TË MIRË.

 • Rritja e pjesës së tregut

  30%

  Rritja e pjesës së tregut

  Pjesa jonë e tregut është rritur me 30% në vitin e kaluar, duke treguar popullaritetin në rritje të produkteve tona në treg.

 • Kënaqësi të konsumatorëve

  98%

  Kënaqësi të konsumatorëve

  Ne krenohemi për arritjen e një niveli 98% të kënaqësisë së klientit, një dëshmi e përkushtimit tonë ndaj cilësisë së jashtëzakonshme dhe shërbimit të jashtëzakonshëm.

 • Shpejtësia e zhvillimit të produktit

  10+

  Shpejtësia e zhvillimit të produktit

  Ne prezantojmë më shumë se 10 produkte të reja çdo vit, duke u siguruar që produktet tona të jenë gjithmonë inovative dhe konkurruese.

 • Përgjigje të shpejtë

  24/7

  Përgjigje të shpejtë

  Ne ofrojmë mbështetje për klientët 24/7 me përgjigje të shpejta për të siguruar që klientët të marrin ndihmë në kohë.

Seria e produkteve

Ne operojmë dy fabrika moderne,

me një të specializuar në prodhimin e produkteve të pastrimit të përditshëm, kujdesit ndaj ajrit dhe produkteve të kujdesit për kafshët shtëpiake.

Fabrika tjetër fokusohet në prodhimin e produkteve të banjës, duke përfshirë dyert e dushit, vaskat dhe aksesorët e ndryshëm të banjës.

OEM/ODM

Produkte me porosi
01
Produkte me porosi

Ne kemi R&D në shtëpi për të zhvilluar produkte të personalizuara bazuar në specifikimet teknike OEM.

2018-07-16
Gjatë periudhës 51-55, faza e tretë e mjekësisë dhe shëndetësisë ...
Shiko Detail
Konkurrueshmëria e kostos
01
Konkurrueshmëria e kostos

Efikasiteti dhe ekspertiza jonë u japin partnerëve OEM kursime të konsiderueshme në kosto.

2018-07-16
Gjatë periudhës 51-55, faza e tretë e mjekësisë dhe shëndetësisë ...
Shiko Detail
Shërbimi ndaj klientit
01
Shërbimi ndaj klientit

Ne caktojmë menaxherë të dedikuar llogarie për secilin partner OEM për përsosmërinë e shërbimit dhe ndërtimin e marrëdhënieve.

2018-07-16
Gjatë periudhës 51-55, faza e tretë e mjekësisë dhe shëndetësisë ...
Shiko Detail
01

Kërkim për Çmimtari

Që nga themelimi i saj, fabrika jonë ka zhvilluar produkte të klasit të parë botëror me respektimin e parimit të cilësisë së pari. Produktet tona kanë fituar reputacion të shkëlqyer në industri dhe besim të vlefshëm midis klientëve të rinj dhe të vjetër..

lajmet dhe blogjet më të fundit

shikoni më shumë
Shërbimi ndaj klientit
Shërbimi ndaj klientit 3
Shërbimi ndaj klientit 2
Shërbimi ndaj klientit 4
Shërbimi ndaj klientit 5
Shërbimi ndaj klientit 6
Shërbimi ndaj Klientit 7
Shërbimi ndaj klientit8
010203